VEKA AG

Het partnerconcept van VEKA

Samen sterk voor gemeenschappelijk succes

VEKA-kwaliteit

Partnerschap betekent voor ons als familiebedrijf anderen met respect behandelen, zich samen inzetten voor een gemeenschappelijk doel en de wensen en eisen van onze klanten zo goed mogelijk begrijpen en vervullen.

Daarom ondersteunt ons partnerconcept vensterfabrikanten in ieder opzicht: gaande van een perfecte product- en leverservice en de optimalisatie van de productie, de IT-service van VEKA, ondersteuning bij marketing en verkoop en een breed aanbod aan scholingen en seminars tot en met de ontwikkeling van nieuwe ondernemingsstrategieën.

Ook startende ondernemers worden van begin af aan ondersteund bij het opzetten van een bedrijf: met bijvoorbeeld de inrichting van de productieruimte en de showroom of het inwerken van medewerkers.

Als VEKA-partner kunt u vertrouwen op de jarenlange ervaring van een wereldwijd toonaangevende systeemaanbieder. Voor succes met systeem, zowel in goede als in minder rooskleurige tijden. Onze jarenlange partnerschappen worden gekenmerkt door een open en eerlijke omgang met elkaar en bevestigen het succes van deze aanpak.

Uw voordelen als VEKA-partner:

 

Meer over dit thema

Bedrijfsgeschiedenis
VEKA-kwaliteit
Registreren als VEKA-partner