VEKA profielsystemen voor ramen & deuren

Welkom bij VEKA BeLux

Vind de VEKA partner bij u in de buurt

VEKA - Het kwaliteitsprofiel

Wij produceren al meer dan 50 jaar profielsystemen voor ramen, deuren, rolluiken en schuifdeuren van kunststof. Sinds de oprichting van het bedrijf hebben wij ons ontwikkeld van een klein regionaal bedrijf tot wereldmarktleider voor PVC profielsystemen voor ramen en deuren. Wereldwijd vertrouwen kwaliteitsbewuste raamfabrikanten not zoals architecten en bouwheren bij de keuze van een profielsysteem op het kwaliteitsprofiel van het merk VEKA.

VEKA - Fensterbau Frontale 2024

VEKA - Fensterbau Frontale 2024

VEKA ramen

Ramen

Ramen zijn echte alleskunners in de gevel: ze laten licht binnen in de leefruimtes, beschermen tegen weer en wind, zorgen voor een aangenaam binnenklimaat en zijn bepalend voor de energiebalans van een gebouw. Wij bieden verschillende systeemlijnen voor PVC-U ramen voor de meest uiteenlopende technische en design eisen - natuurlijk in de beste VEKA kwaliteit voor langdurige functionele betrouwbaarheid en tientallen jaren wooncomfort.

ontdek meer

Infocentrum

Duurzaamheid
Ramen voor duurzaam bouwen en modernisering

Duurzaamheid betekent een duurzame manier van leven en economie. Ramen kunnen hier een belangrijke bijdrage aan leveren. Dit begint met hun grondstofbesparende productie, gaat verder met de energiebesparing tijden het gebruik en zet zich nog verder door uitgebreide recyclage.

Ontdek meer
Reiniging  en onderhoud
Reiniging en onderhoud

Ramen staan bloot aan een groot aantal milieu-invloeden. Toch vereisen kunststof ramen weinig aandacht om hun mooie uiterlijk en onberispelijke functie te behouden. Regelmatig reinigen van de ramen en grondig onderhoud met de doorvoor ontwikkelde VEKAPRO producten.

Ontdek meer
VEKA kwaliteit
Alles hangt af van de kwaliteit

Iedereen die bouwt of moderniseert wil ramen die bijzonder efficiënt en duurzaam zijn. De kwaliteit van het profiel is hier van doorslaggevend belang. VEKA produceert alleen profielen in de hoogste klasse A kwaliteit - en kan dit garanderen door bijzonder strenge controles.

Ontdek meer
VEKA kwaliteit
Kwaliteit voor prestaties en duurzaamheid

De kwaliteit van het raamprofiel bepaalt veel meer dan de prestaties van het afgewerkte element: Hoogwaardige profielsystemen openen ruime ontwerpmogelijkheden en garanderen een veilige verwerking. VEKA produceert alleen klasse A kwaliteitsprofielen en garandeert deze bijzondere kwaliteit door een strenge controle.

Ontdek meer
Het raamprofiel
Het raamprofiel

Het raam wordt gemaakt van het raamprofiel. Het profiel heeft een ondersteunende rol - ook in figuurlijke zin. Als echte allrounder is hij bepalend voor de prestaties van het hele raam.

Ontdek meer