placeholder
© BORGMANN FOTOGRAFIE
Voor architecten

Design ontmoet perspectief

Ramen nemen letterlijk een open rol aan op het raakvlak tussen binnen en buiten. Op basis van dit inzicht ontwikkelt en produceert VEKA al meer dan 50 jaar PVC-U profiel systemen die voldoen aan de hoogste esthetische en functionele eisen - uitsluitend in de hoogste klasse A kwaliteit volgens DIN EN 12608. Voor u als architect betekent dit perfectie tot in het kleinste detail, wat nieuwe mogelijkheden biedt voor planning en ontwerp. Bovendien profiteert u van de ondersteuning van 's werelds grootste systeemleverancier.

Onze systemen voor uw succes

Planning
Planning

Uitgebreide ondersteuning

VEKA ondersteunt architecten op alle denkbare manieren tijdens het planningsproces. Naast gedetailleerde aanbestedingsteksten, technische documentatie en testcertificaten stellen wij u ook moderne planningstools ter beschikking.

Log-in

Kontakt

WinDoPlan

Ramen efficiënt online plannen

WinDoPlan is het VEKA online platform voor comfortabele en veilige planning van raamelementen. De moderne tool begeleidt u stap voor stap van profielkeuze naar ontwerp in 2D en 3D tot volledige documentatie - altijd gebaseerd op dagelijks bijgewerkte gegevens. De geïntegreerde BIM-interface maakt een vlotte gegevensuitwisseling met alle projectdeelnemers mogelijk. U kunt WinDoPlan gemakkelijk gebruiken via een webbrowser - op elk moment, op elke plaats en met elk eindapparaat.

naar WinDoPlan

Referenties

Hoogwaardige architectuur

Elk architectonisch ontwerp is erop gericht de gewenste functionaliteit van een gebouw te combineren met efficiëntie en esthetiek. In onze referenties presenteren wij objecten waar VEKA-systemen bijdragen aan een allround opmerkelijk resultaat. Laat ons u inspireren!

naar de referenties