Raamfabrikant
Voor raamfabrikanten

Succesvol met de VEKA systeem wereld

Als partner van VEKA kunt u vertrouwen op de meer dan 50 jaar ervaring van de wereldwijd toonaangevende systeemaanbieder voor PVC-U ramen en deuren. Wij hebben een belangrijke rol gespeeld in de ontwikkeling van PVC-U ramen en gebruiken al onze innovatieve kracht om het toekomstige succes van raamfabrikanten over de hele wereld te verzekeren: Met de hoogste kwaliteit en een duurzame systeemwereld die precies is afgestemd op de eisen van de respectieve markten.

Onze systemen voor uw succes

Oppervlakken

Oppervlakte afwerking

VEKA profielsystemen voor ramen en deuren zijn in talrijke oppervlaktevarianten verkrijgbaar. Voor vrijwel onbeperkte ontwerpmogelijkheden zijn kleurfolies verkrijgbaar in meer dan 60 verschillende kleuren en houtdecors, of aluminium frontplaten die kunnen worden geanodiseerd of gepoedercoat in alle RAL-kleuren. Bovendien heeft VEKA exclusief voor VEKA-partners een eigen oppervlak ontwikkeld, dat het PVC-U-raam een ongekende esthetische dimensie geeft: VEKA SPECTRAL.

meer leren

WinDoPlan

Plan ramen eenvoudig online

WinDoPlan is ons online platform voor gemakkelijke en veilige raamplanning voor raamfabrikanten. U hebt toegang tot actuele gegevens met elk apparaat met internetverbinding - zonder software-installatie. Met de efficiënte online tool kunt u als VEKA-partner alle stappen, van de selectie van het profiel tot het ontwerp en de volledige documentatie, tijdbesparend online doorlopen. Naast de profielconfigurator met alle koppelingen en secundaire profielen biedt WinDoPlan u andere belangrijke functies zoals de berekening van de windbelasting in slechts één toepassing.

naar WinDoPlan

WinDoPlan