VEKA, Bedrijf
VEKA AG

Bedrijf

Hoogwaardige bouwelementen, gemaakt van VEKA profielen, creëren leefruimtes waarin de mens centraal staat. Daarbij ondersteunen wij onze partners op alle mogelijke manieren om technisch geavanceerde raam- en deuroplossingen te bieden die van woningen, openbare gebouwen of bedrijfspanden buitengewone plekken maken.

Sinds de oprichting van het bedrijf in 1969 heeft VEKA zich van een kleine regionale onderneming ontwikkeld tot wereldmarktleider op het gebied van kunststof profielsystemen voor ramen en deuren. Wereldwijd vertrouwen kwaliteitsbewuste fabrikanten en consumenten bij de keuze van een profielsysteem op het kwaliteitsprofiel van het merk VEKA.

Company video 50 years VEKA

Kerncijfers van de VEKA Groep

€ 1,5 miljard
Omzet
6.700
Werknemers
486
Extrusielijnen
49
Locaties
23
Productie-installaties
Duurzaamheid bij VEKA

Duurzaamheid

Voor ons betekent duurzaamheid een verantwoord gebruik van alle grondstoffen, zodat ze ook voor onze kleinkinderen beschikbaar blijven. Lees hier meer over duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen bij VEKA:

meer leren
Carrière

VEKA als werkgever

Carrière bij VEKA

Een carrière bij VEKA biedt de beste vooruitzichten voor uw toekomst. Wij zijn een van de beste werkgevers van Duitsland en bieden interessante banen voor elke fase van uw beroepsleven - van stages en leercontracten tot spannende uitdagingen voor ervaren professionals. U vindt het VEKA-carrièreportaal hier:

naar de carrièrepagina naar de