Hoofdkantoor VEKA AG Sendenhorst
Raad van bestuur VEKA AG

Nog steeds familiebedrijf

Als pionier van kunststoframen heeft Heinrich Laumann in 1969 het succesverhaal van VEKA opgericht. Sindsdien zijn de naam en de rechtsvorm van de onderneming veranderd, maar VEKA AG is nog steeds volledig eigendom van de families Laumann en Hartleif.

Voorzitter van de Raad van Bestuur

Andreas Hartleif

Andreas Hartleif, schoonzoon van de oprichter van het bedrijf, Heinrich Laumann, is sinds 1997 lid van de directie van VEKA. Hij is sinds 2007 voorzitter van de Raad van Bestuur en staat aan het hoofd van de afdelingen Technologie & Innovatie, Inkoop, IT, Strategische Marketing en Corporate Strategy en MVO. Andreas Hartleif is betrokken bij alle belangrijke brancheverenigingen voor de sector in heel Europa. In de toekomst zal hij het bewustzijn voor een duurzame circulaire economie in de raamindustrie blijven vergroten, zowel bij fabrikanten als bij klanten.

Portret Andreas Hartleif
Personeel Raad van Bestuur

Elke Hartleif

Portret Elke Hartleif

Elke Hartleif is als dochter van de oprichter van het bedrijf, Heinrich Laumann, van jongs af aan met VEKA verbonden. Deze band komt ook tot uiting in haar managementstijl. Sinds 1997 is zij verantwoordelijk voor personeelszaken en hecht zij veel belang aan een familiaire werksfeer. Verantwoordelijkheid, onafhankelijkheid, kwalificatie en waardering zijn kernelementen van het bedrijf. In HR-werk worden deze elementen verwacht en bevorderd, wat uiteindelijk leidt tot meer tevredenheid en verbondenheid.

Raad van Bestuur Verkoop & Marketing

Josef Leo Beckhoff

Josef Beckhoff maakt sinds 1984 deel uit van de VEKA Groep. Als directeur van de dochterondernemingen in Oekraïne en Rusland was hij grotendeels verantwoordelijk voor het voortdurende succes in deze landen.

Sinds 2020 is hij als lid van de Raad van Bestuur verantwoordelijk voor verkoop en marketing. Zijn credo is: alleen door absolute klantgerichtheid, marktnabijheid en een hoog serviceniveau kan men succesvol zijn op de respectieve markten.

Portret Josef Leo Beckhoff
Raad van Bestuur Financiën

Pascal Heitmar

Portret Pascal Heitmar

Pascal Heitmar maakt sinds 2012 deel uit van het managementteam van VEKA als procuratiehouder en hoofd bedrijfsontwikkeling. In die periode heeft hij al verschillende strategische projecten aangestuurd en uitgevoerd, waaronder de overname van de GEALAN-groep in 2014 en de herstructurering van de VEKAPLAN-platenafdeling.

Pascal Heitmar is sinds 2020 Chief Financial Officer. Sindsdien is hij onder meer verantwoordelijk voor het beheer van de afdelingen financiën en boekhouding, bedrijfsboekhouding en concernplanning en -controle, juridische zaken, compliance en beheer van bedrijfsprocessen.