Service voor raamfabrikanten
Service

Voor gezamenlijk succes

Onderdeel van ons zelfbeeld als 's werelds toonaangevende systeemaanbieder is het ondersteunen van onze partnerbedrijven bij de productie van ramen op alle denkbare manieren die hen op lange termijn succesvol maken op de markt. Onze profielsystemen vormen immers de basis voor een succesvolle raamproductie, maar daarnaast is veel knowhow vereist op uiteenlopende gebieden als productietechnologie, IT, marketing of verkoop. We helpen waar we kunnen. Overal.

VEKA partnerconcept

Samenwerking op ooghoogte

Voor ons als familiebedrijf betekent partnerschap dat we de ander met respect en waardering behandelen, opkomen voor de gemeenschappelijke zaak en de wensen en eisen van onze klanten zo goed mogelijk begrijpen en vervullen. Daarom ondersteunt ons partnerconcept raamfabrikanten op alle gebieden: van een perfecte product- en leveringsservice, via optimalisatie van de productie, VEKA EDP-service, verkoop- en marketingondersteuning en een breed scala aan opleidingen en seminars, tot de ontwikkeling van nieuwe bedrijfsstrategieën.

Zelfs degenen die net hun eigen bedrijf als raamfabrikant beginnen, worden vanaf het begin ondersteund - van het opzetten van de productiefaciliteiten en showrooms tot het opleiden van de werknemers. Als VEKA-partner kunt u vertrouwen op de decennialange ervaring van een wereldwijd toonaangevende systeemaanbieder. Voor succes met een systeem - zowel in goede als in moeilijke tijden. Onze langdurige partnerschappen, gekenmerkt door een open en gelijkwaardige dialoog, bevestigen het succes van dit model.

VEKA partnerconcept
WinDoPlan

Ramen efficiënt online plannen

WinDoPlan

WinDoPlan is het VEKA online platform voor comfortabele en veilige planning van raamelementen. De moderne tool begeleidt u stap voor stap van profielkeuze naar ontwerp in 2D en 3D tot volledige documentatie - altijd gebaseerd op dagelijks bijgewerkte gegevens. De geïntegreerde BIM-interface maakt een vlotte gegevensuitwisseling met alle projectdeelnemers mogelijk. U kunt WinDoPlan gemakkelijk gebruiken via een webbrowser - op elk moment, op elke plaats en met elk eindapparaat.

naar WinDoPlan

Plastic raam recycling

VEKA milieutechniek

De wetgeving schrijft voor dat afgedankte bouwelementen moeten worden gerecycleerd en om redenen van duurzaamheid kan men er niet omheen - vooral in tijden van schaarse grondstoffen. In 1993 hebben wij VEKA Umwelttechnik GmbH in Behringen (Thüringen) opgericht. Hier, in de grootste en modernste recyclingfabriek van Europa, worden oude ramen, deuren, rolluiken en profielen van kunststof volledig gerecycleerd en vervolgens zonder kwaliteitsverlies weer in de profielproductie opgenomen. Onze recyclagedienst maakt een gesloten kringloop van recycleerbare materialen mogelijk voor de raamindustrie.

meer leren

VEKA milieutechniek