Service
Service

Diensten voor VEKA partners

Service

Voor gezamenlijk succes

Onze profielsystemen vormen de basis voor een succesvolle raamproductie, maar daarnaast is veel knowhow vereist op uiteenlopende gebieden als productietechnologie, IT, marketing of verkoop. Daarom ondersteunen wij onze partnerbedrijven in de raamproductie met een breed scala aan diensten om hen te helpen vanaf het begin en op lange termijn succesvol te zijn op de markt.

Gekwalificeerde ondersteuning

Bij VEKA hebben we het beste voor met onze partners en kijken we altijd vooruit. Want alleen als we samen groeien en samen succesvol zijn, kan dit succes duurzaam zijn. Daartoe ondersteunen wij u met vaste contactpersonen in verkoop en verwerking en uitgebreide technische ondersteuning ter plaatse. Onze marktspecifieke diensten helpen u uw processen te verbeteren en uw productie op het scherpst van de snede te houden. Wij zijn er voor u in woord en daad op elk punt van de weg. Beloofd.

Gekwalificeerde ondersteuning

Logistiek

VEKA fabriek

Omdat wij weten hoe belangrijk een uitzonderlijk hoge leveringsbereidheid voor uw bedrijf is, werken wij op de locatie Sendenhorst met de modernste systemen op meer dan 40.000 m² magazijn en logistieke ruimte. Dagelijks worden van hieruit meer dan 200.000 meter profielen verscheept naar klanten in Duitsland en Europa. Een groot aantal betrouwbare leveringspartners zorgt ervoor dat elke bestelling volledig en op tijd haar bestemming bereikt. Wij reageren snel en flexibel, zelfs op last-minute verzoeken. Wij leveren producten uit het standaardassortiment doorgaans binnen vijf werkdagen op de desbetreffende bestemming overal in Europa.

IT / Digitale ondersteuning

In samenwerking met onze digitaliseringspartner DBS ondersteunen wij de VEKA-partners met een uitgebreid dienstenpakket op IT-gebied. Wij adviseren en ondersteunen u bij alle vragen over IT, plannen individuele projecten voor u en nemen ook de implementatie voor onze rekening. Bovendien trainen wij u en uw medewerkers in de toepassing en bieden wij u daarna continue ondersteuning.

IT

Marketingondersteuning

De marketingdienst van VEKA omvat een breed aanbod van individueel advies en ondersteuning tot de organisatie van evenementen en professioneel ontworpen folders, brochures en online media. Bovendien ondersteunen wij de bekendheid van het wereldberoemde merk VEKA door gerichte marketing en public relations in de media en maken wij ons ook sterk voor het positieve imago van PVC-U ramen door verenigingswerk op zowel nationaal als Europees niveau.

Marketingondersteuning