placeholder
Infocentrum

Gebundelde kennis over het kunststofraam

VEKA kwaliteit
Kwaliteit voor prestaties en duurzaamheid

De kwaliteit van het raamprofiel bepaalt veel meer dan de prestaties van het afgewerkte element: Hoogwaardige profielsystemen openen ruime ontwerpmogelijkheden en garanderen een veilige verwerking. VEKA produceert alleen klasse A kwaliteitsprofielen en garandeert deze bijzondere kwaliteit door een strenge controle.

Ontdek meer
Esthetiek door raamontwerp
Esthetiek door raamontwerp

Ramen bepalen als bijna geen ander onderdeel de algemene esthetiek en sfeer van een gebouw. Hier kunnen architecten putten uit het volledige assortiment, want bijna alles is mogelijk als het gaat om raamontwerp. Dit geldt vooral voor kunststoframen.

Ontdek meer
PVC-korrels
PVC maakt raamontwerp tastbaar

Als modern materiaal is kunststof de ideale basis voor de realisatie van verfijnde raamontwerpen. Profielen geëxtrudeerd uit het uiterst stabiele polymeer overtuigen door hun prestaties, maar ook door hun duurzaamheid: een beproefd recyclingsysteem sluit de materiaalkringloop.

Ontdek meer
Smart Home
Smart Home - het object denkt met u mee

De slimme woning brengt gebouwautomatisering naar de particuliere woonomgeving. Voor architecten betekenen genetwerkte ramen bijvoorbeeld een schat aan nieuwe mogelijkheden bij ontwerp en uitvoering. VEKA ondersteunt hen op vele manieren - niet in de laatste plaats met een zeer compatibele smart home oplossing.

Ontdek meer