placeholder
Planning

Uitgebreide ondersteuning

100 % resultaatgericht

Alle documenten, bevoegde contactpersonen

VEKA ondersteunt u als architect op alle denkbare manieren tijdens het planningsproces. Naast gedetailleerde bestekteksten, technische documentatie en testcertificaten stellen wij u moderne planningstools ter beschikking. Voor alle verdere vragen kunt u direct contact met ons opnemen.

Contact

WinDoPlan

Ramen efficiënt online plannen

WinDoPlan is het online platform van VEKA voor comfortabele en veilige planning van raamelementen. De moderne tool begeleidt u stap voor stap van profielkeuze naar ontwerp in 2D en 3D tot volledige documentatie - altijd gebaseerd op dagelijks bijgewerkte gegevens. De geïntegreerde BIM-interface maakt een vlotte gegevensuitwisseling met alle projectdeelnemers mogelijk. U kunt WinDoPlan gemakkelijk gebruiken via een webbrowser - op elk moment, op elke plaats en met elk eindapparaat.

meer leren

BIM

Meer efficiëntie en duurzaamheid

Als holistische digitale benadering belooft Building Information Modelling enorme voordelen: snellere, transparantere projectprocessen behoren daartoe, evenals het in kaart brengen van de gehele levenscyclus van een gebouw. Daarom doet VEKA haar uiterste best om het gebruik van BIM te bevorderen, bijvoorbeeld door volledig compatibele stamgegevens en een krachtige BIM-interface in onze planningstool WinDoPlan aan te bieden.

meer leren

Referenties

Hoogwaardige architectuur

Elk architectonisch ontwerp is erop gericht de gewenste functionaliteit van een gebouw te combineren met efficiëntie en esthetiek. In onze referenties presenteren wij objecten waar VEKA-systemen bijdragen aan een allround opmerkelijk resultaat. Laat ons u inspireren!

meer leren