placeholder
Consulting

Goed geadviseerd door het gespecialiseerde bedrijf VEKA

Ramen zijn altijd individueel maatwerk dat precies is afgestemd op uw wensen. Daarom is gedetailleerd advies van een gekwalificeerd gespecialiseerd bedrijf essentieel. In onze gespecialiseerde bedrijvenzoeker vindt u VEKA partners in uw omgeving die u graag deskundig adviseren bij alle vragen over ramen en energiebesparing en u een vrijblijvende offerte doen toekomen.

naar de gespecialiseerde zoekmachine voor bedrijven

Raamontwerp

Welke look past bij uw huis?

Ramen zijn een belangrijk ontwerpelement waarmee het algemene uiterlijk van een gebouw kan worden vormgegeven. Op het gebied van raamdesign zijn er geen grenzen aan individuele wensen: gekleurde accenten, hoogwaardige decoratieve folies - alles is mogelijk.

naar het Infocentrum artikel

VEKA kwaliteit

Een klasse apart

VEKA kwaliteit

U mag van uw raamfabrikant niets minder eisen dan de beste kwaliteit. Ramen en deuren worden immers tijdens hun lange levensduur blootgesteld aan zware belastingen door gebruik en verwering. De kwaliteit van het profiel is cruciaal. Want alleen hoogwaardig materiaal en een stabiele constructie beschermen tegen voortijdige slijtage. Lees hier waarom ramen en deuren van bijzonder hoogwaardige profielsystemen van VEKA de beslissende extra prestaties bieden.

Naar het artikel in het Infocentrum