Infocentrum

Gebundelde kennis over kunststof ramen

Wat is eigenlijk een raamprofiel? Wat maakt een raam van hoge kwaliteit? En waar moet je op letten als je een raam koopt? Deze en vele andere vragen worden beantwoord in ons Infocentrum. Hier vindt u alle belangrijke onderwerpen betreffende het moderne raam als echte allrounder op een compacte en gemakkelijk te begrijpen manier uitgelegd.

Reiniging  en onderhoud
Reiniging en onderhoud

Ramen staan bloot aan een groot aantal milieu-invloeden. Toch vereisen kunststof ramen weinig aandacht om hun mooie uiterlijk en onberispelijke functie te behouden. Regelmatig reinigen van de ramen en grondig onderhoud met de doorvoor ontwikkelde VEKAPRO producten.

Ontdek meer
VEKA kwaliteit
Alles hangt af van de kwaliteit

Iedereen die bouwt of moderniseert wil ramen die bijzonder efficiënt en duurzaam zijn. De kwaliteit van het profiel is hier van doorslaggevend belang. VEKA produceert alleen profielen in de hoogste klasse A kwaliteit - en kan dit garanderen door bijzonder strenge controles.

Ontdek meer
Het raamprofiel
Het raamprofiel

Het raam wordt gemaakt van het raamprofiel. Het profiel heeft een ondersteunende rol - ook in figuurlijke zin. Als echte allrounder is hij bepalend voor de prestaties van het hele raam.

Ontdek meer
Smart Home
Modern wonen en werken in het slimme huis

Het concept van de Smart Home maakt meer energie-efficiëntie, veiligheid en comfort mogelijk. Ramen leveren hier een doorslaggevende bijdrage. De uitgekiende profielsystemen en perfect op elkaar afgestemde smart home-componenten van VEKA kunnen eenvoudig in uw eigen huis worden geïmplementeerd.

Ontdek meer
Raamontwerp
Individueel ontwerp met ramen

Ramen zijn een belangrijk ontwerpelement waarmee het algemene uiterlijk van een gebouw kan worden vormgegeven. Op het gebied van raamdesign zijn er geen grenzen aan individuele wensen: gekleurde accenten, hoogwaardige decoratieve folies - alles is mogelijk.

Ontdek meer
PVC-U ramen
PVC-U: de basis voor duurzame kwaliteitsramen

PVC-U is perfect geschikt voor de productie van hoogwaardige raam- en deurprofielen. De kunststof heeft de ideale combinatie van hoge stabiliteit en uitstekende vormbaarheid. Daarbij komt nog de uitgebreide recycleerbaarheid van PVC-U ramen - en de gunstige prijs.

Ontdek meer
Promotie
Een breed scala aan financieringsmogelijkheden

Moderne ramen en deuren zijn in verschillende opzichten de moeite waard. Ze helpen om verwarmingskosten te besparen en dragen bij tot de bescherming van het klimaat. Bovendien kunnen ze inbraken voorkomen en de toegankelijkheid voor de leeftijd vergroten. Daarom geeft de staat financiële steun voor de installatie van moderne ramen en deuren.

Ontdek meer