placeholder
Tot op heden

Persberichten

Tot op heden

Persberichten

Hier vindt u actuele persberichten om te downloaden, die u gratis kunt gebruiken voor uw redactioneel werk in print en online. De rechten voor teksten en afbeeldingen liggen volledig bij VEKA, u kunt ze onbeperkt gebruiken. Als u afbeeldingen gebruikt, vermeld dan als bron "Afbeelding: VEKA".

Meer veiligheid en flexibiliteit door nieuw versterkingsconcept

VEKA heeft voor haar raamsystemen SOFTLINE 76 en SOFTLINE 82 een toekomstgericht versterkingsconcept ontwikkeld dat rekening houdt met profielkleur, beglazingstype, elementgrootte en de klimatologische omstandigheden op de plaats van montage. Het maakt een economisch en technisch zinvol gebruik van vleugelversterkingen en toch ook de bouw van grote elementen mogelijk.

Ontdek meer
VEKAMOTION 82 RC2
Schuifdeur met RC2-tests

De hefschuifdeursystemen VEKAMOTION 82 en VEKAMOTION 82 MAX van VEKA voldoen nu ook aan hoge eisen van inbraakbeveiliging. Beide systeemvarianten hebben de test volgens weerstandsklasse RC2 van het Instituut voor Raamtechniek in Rosenheim (ift) doorstaan.

Ontdek meer
Andreas Hartleif
Verklaring van de VEKA Groep over de situatie in Oekraïne en Rusland

De Voorzitter van de VEKA Groep, Andreas Hartleif, geeft hieronder commentaar op de huidige situatie en de door de VEKA Groep genomen maatregelen:

Ontdek meer